Algemeen
We hebben verschillende rollen bij De LIMES. In het primair proces werk je met triagisten, doktersassistenten, chauffeurs en huisartsen. Dit proces wordt ondersteund door de afdelingen HR, ICT, financiën, kwaliteit, secretariaat en communicatie.
Jazeker. We werken volgens cao huisartsenzorg, waardoor je ieder jaar een eindejaarsuitkering ontvangt. Verder vinden wij gezondheid belangrijk, daarom kun je via ons een fiets leasen en krijg je dagelijks vers fruit op de werkvloer. Samen zijn en leuke dingen doen vinden we net zo belangrijk, we organiseren regelmatig leuke uitjes.
Binnen De LIMES werken we met verschillende rollen. Zo kun je regie-triagist worden of je krijgt extra verantwoordelijkheden zoals de VIM of bijvoorbeeld KIMI. Je kunt ook OR-lid worden.
Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. We streven ernaar dat je binnen een week weet of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.
Dat doen we zeker. We werken volgens de cao Huisartsenzorg. Via lhv.nl vind je alle up-to-date schalen.
Banen
Op onze huisartsenpost werken triagisten, doktersassistenten en ondersteunende collega’s. Regelmatig zijn wij op zoek naar triagisten en doktersassistenten. Weten of er een baan voor jou bij zit, check dan onze vacatures!
Gediplomeerd triagist
Een gediplomeerd triagist heeft een triagediploma op zak. Zijn we een match, dan kun je direct bij ons aan de slag!
Triagist in opleiding (TIO)
Als triagist in opleiding start je je dienstverband met een werk/leertraject. Dit bestaat uit het meelopen met diensten en het volgen van diverse theoretische en praktische trainingen. Wanneer je het opleidingstraject volledig hebt doorlopen (dit duurt maximaal 1 jaar) krijg je het landelijk erkende diploma Triagist.
Je kunt met de opleiding triagist starten als je gediplomeerd doktersassistente of verpleegkundige bent. Of je hebt een vergelijkbaar diploma (niveau 4 Zorg).
Junior Triagist (JT’er)
Een JT’er is een medisch student die een bachelorsdiploma behaald heeft. Als vierde- of vijfdejaars geneeskunde student kom je voor deze functie in aanmerking. Je werkt vooral in de weekenden.
In onze vacatures vind je gegevens van degene waar je terecht kunt voor vragen over de functie. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met de HR-afdeling: ue@ucqryvzrf.ay.
Dat kan zeker! Wij hebben verschillende collega’s die naast hun werk bij ons, medisch student zijn. Zij werken dan als Junior Triagist.
Studie - opleidingen
De opleiding tot triagist betalen wij volledig als je na het afronden hiervan nog twee jaar bij ons in dienst blijft. Scheiden onze wegen toch eerder? Dan betaal je het resterende bedrag zelf, per half jaar gaat er 25% van de kosten af.
Je start je dienstverband met een werk/leertraject. Dit bestaat uit het meelopen met diensten en het volgen van diverse theoretische en praktische trainingen. Wanneer je het opleidingstraject volledig hebt doorlopen (duurt maximaal 1 jaar), krijg je het landelijk erkende diploma Triagist. Na het behalen van je diploma is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk.
Wil je hierover meer weten, neem gerust eens contact op met ue@ucqryvzrf.ay.
De opleiding duurt ongeveer 1 jaar. Tijdens de opleiding doe je werkervaring op als triagist en volg je verschillende praktische en theoretische trainingen. Om de opleiding te kunnen volgen, heb je een mbo-opleiding (niveau 4) in de zorg nodig.
Nee, we bieden ook banen die geen medisch gerichte diploma vereisen. Denk aan de ondersteunende collega’s op onze afdelingen communicatie, financiën, HR, ICT, kwaliteit & het secretariaat.